Hans Hunter heeft nog flink wat te doen in zijn atelier, waar de laatste veertig verwaarloosde panelen voor de Mans Kapbaargtunnel nu liggen.
Volledig scherm
PREMIUM
Hans Hunter heeft nog flink wat te doen in zijn atelier, waar de laatste veertig verwaarloosde panelen voor de Mans Kapbaargtunnel nu liggen. © Bert Kamp

Hans Hunter uit Almelo is redder van Mans Kapbaartunnel: ‘Droevig dat mozaïeken in slechte staat zijn’

ALMELO - Ze liggen er! Veertig mozaïekpanelen met daarop uitgebeeld de avonturen van Almeloos bekendste praatjesmaker Mans Kapbaarg. Ze zijn bepaald niet in beste staat, na jaren opslag. Aan kunstenaar Hans Hunter de taak om de kunstwerken uit de Mans Kapbaargtunnel te herstellen. Een monsterklus. 

 1. Dronken vrouw die agente in Almelo in arm beet heeft ontzettend veel spijt: ‘Ik schaam me diep’

  Dronken vrouw die agente in Almelo in arm beet heeft ontzettend veel spijt: ‘Ik schaam me diep’

  ALMELO - Als Louise B. (34) uit Vriezenveen maandag aan het eind van de middag naast haar advocaat Kennedy Tunç plaatsneemt, is het moeilijk voor te stellen dat dit de vrouw is die vorig jaar als een dronken feeks tekeer ging tegen politiemensen die haar wilden helpen. Als een aangeschoten vogeltje in elkaar gedoken, met betraande ogen en een knalrood hoofd van schaamte laat ze de rechtszaak over zich heen komen.
 1. Video van de Dag | Plons! Honkbalfan bemachtigt bal op unieke manier
  Play

  Video van de Dag | Plons! Honkbalfan bemachtigt bal op unieke manier

  10 mei
 2. Vrouw PSV'er Zahavi bedreigd met vuurwapen bij overval
  Play

  Vrouw PSV'er Zahavi bedreigd met vuurwapen bij overval