Een bezorgde blik bij Heracles-trainer John Lammers tijdens de wedstrijd van afgelopen zondag tegen PEC Zwolle, die verloren ging. De Almeloërs maken zich nu op voor het duel in Maastricht met MVV.
Volledig scherm
PREMIUM
Een bezorgde blik bij Heracles-trainer John Lammers tijdens de wedstrijd van afgelopen zondag tegen PEC Zwolle, die verloren ging. De Almeloërs maken zich nu op voor het duel in Maastricht met MVV. © Pro Shots / Stefan Koops

Heracles-trainer John Lammers niet in paniek na nederlaag tegen PEC: ‘Spelers moeten ook kans op revanche hebben’

ALMELO - Heracles leek de dagen na de teleurstellende nederlaag tegen PEC Zwolle niet alleen op een voetbalteam. In de aanloop naar het treffen van vrijdagavond met MVV werd de ene na de andere praatsessie gehouden. „We moeten niet in paniek raken, maar we gaan wel een aantal knopen doorhakken.”

  1. ‘Koeman is een luie, overschatte trainer die nog niet eens de veters van Van Gaal of Ten Hag mag strikken’
    De Ballen Verstand

    ‘Koeman is een luie, overschat­te trainer die nog niet eens de veters van Van Gaal of Ten Hag mag strikken’

    De Eredivisie ligt stil, maar in de Keuken Kampioen Divisie speelde Heracles Almelo zondag 'gewoon’ tegen FC Den Bosch. Een nipte zege, maar wel drie punten. En dat is toch waar het om draait. In Enschede ging het vooral over randzaken als contracten en een oefenpotje tegen VfL Bochum. De wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Frankrijk was ook voer voor discussie in een nieuwe De Ballen Verstand.
    Almelo