Kok Jesper van Urk op zijn favoriete plek in bistro Le Primeur in Bornerbroek. Hij is vlees aan het flamberen.
Volledig scherm
PREMIUM
Kok Jesper van Urk op zijn favoriete plek in bistro Le Primeur in Bornerbroek. Hij is vlees aan het flamberen. © Frans Nikkels Fotografie

Heropening bistro Le Primeur in Bornerbroek bewust dagje later: ‘We willen ons werk goed voorbereid oppakken’

BORNERBROEK - Waar hij het meest naar uitkijkt, wanneer bistro Le Primeur donderdag weer open gaat? Kok Jesper van Urk hoeft daar niet lang over na te denken: „Achter de grill in het restaurant staan, dan heb je direct contact met de gasten. Even een praatje met ze maken, dat heb ik gemist.”

  1. Stemming zit er weer goed in op 19e Meimarkt Pathmos

    Stemming zit er weer goed in op 19e Meimarkt Pathmos

    Het is het jaarlijkse hoogtepunt van de wijk: de Meimarkt Pathmos. Zaterdag werd die al weer voor de negentiende keer gehouden. Altijd gezellig, altijd duizenden bezoekers die over de kilometerlange rommelmarkt door de karakteristieke straten van Pathmos rondstruinen. Bewoners en verkopers van buiten de wijk hadden hun zolders weer flink uitgekamd en gelukkig werden er goede zaken gedaan. Mede dankzij de optredens op het Muziekplein dat bij de Meimarkt hoort, zat ook de muzikale stemming er als vanouds goed in.
    Enschede