Loes Heij kan zich haar hachelijke avontuur op het toilet van begraafplaats ’t Groenedael nog goed voor de geest halen.
Volledig scherm
PREMIUM
Loes Heij kan zich haar hachelijke avontuur op het toilet van begraafplaats ’t Groenedael nog goed voor de geest halen. © Reinier van Willigen

Heuse horror: hoe Loes de hele nacht gevangen zat op de wc van de begraafplaats in Almelo

Het zal je maar overkomen. Dat je de deur van de wc van de begraafplaats niet meer open krijgt. Dat gebeurde zondag, maar niet bepaald voor het eerst. Loes Heij overkwam het ook. Tot diep in de nacht zat ze opgesloten tussen de grafstenen. Dit is haar verhaal.

2 reacties

 • JM SCHINKEL

  7 maanden geleden
  Het gebeurt wel vaker .Wat is het verschil tussen een warenhuis of een begraafplaats . Ik denk dat de zin “ midden tussen de grafstenen “ vast niet klopt.
 • Jan Kunst

  7 maanden geleden
  Nog vrij comfortabele toiletten. Zelf ook meegemaakt . Gelukkig was een vriendin bij mij . Buiten het toilet wel te verstaan
 1. Zo reageren onze lezers op steeds extremere boerenprotesten: ‘Het laat zien dat het de boeren hoog zit’
  Lezers over
  43

  Zo reageren onze lezers op steeds extremere boerenpro­tes­ten: ‘Het laat zien dat het de boeren hoog zit’

  De boeren protesteren al dagenlang tegen het nieuwe stikstofbeleid van de overheid. De protesten worden steeds heftiger, van het in brand zetten van hooibalen langs de snelweg tot het legen van een giertank bij het huis van stikstofminister Christianne van der Wal. De extremere protesten maken veel los bij iedereen, zo ook bij onze lezers. Lees hier een greep uit de reacties.