Het echtpaar Diepmaat uit Hengelo had wel een afspraak in het ziekenhuis. Na afloop drinken ze koffie in het restaurant. ,,Bijzonder dat dit open is’’, aldus de heer Diepmaat.
Volledig scherm
PREMIUM
Het echtpaar Diepmaat uit Hengelo had wel een afspraak in het ziekenhuis. Na afloop drinken ze koffie in het restaurant. ,,Bijzonder dat dit open is’’, aldus de heer Diepmaat. © Frans Nikkels

Horeca dicht, maar koffiedrinken in ziekenhuisrestaurants van ZGT en MST kan wel

ALMELO/ENSCHEDE - Terwijl de horeca nog steeds dicht zit, zijn de restaurants in ziekenhuizen open. Bij ZGT zat gistermiddag bezoek dat er regelmatig heen gaat, puur als uitstapje. „We waren ontsteld dat dit kon. Maar nu komen we twee keer per week.”

 1. Werkstraffen voor eigenaren Autodemontage Almelo die naar Irak vluchtten

  Werkstraf­fen voor eigenaren Autodemon­ta­ge Almelo die naar Irak vluchtten

  ALMELO - Harout B. (44) en Karwan H. (45), de eigenaren van Autodemontage Almelo (ADA), namen het risico dat hun bedrijf failliet ging toen ze rond Pasen 2013 in een geleasede Porsche Cayenne stapten en naar Irak reden. Het winstmakende ADA stond na gedoe met de bank en een veel duurder uitgevallen prestigieus nieuwbouwproject aan de rand van de afgrond. Dat zegt de rechtbank in Almelo die de twee eigenaren maandag veroordeelde tot een werkstraf van 180 uur. Tegen de twee waren celstraffen van een jaar geëist.
 1. Zware crash bij Ugchelen, inzittenden auto spoorloos
  Play

  Zware crash bij Ugchelen, inzitten­den auto spoorloos

 2. Bijen worden getraind om corona op te sporen
  Play

  Bijen worden getraind om corona op te sporen