Het hoofdkantoor van Soweco, dat binnenkort wordt opgeheven. Na Wierden en Tubbergen heeft nu ook Twenterand afgehaakt voor de beoogde opvolger.
Volledig scherm
Het hoofdkantoor van Soweco, dat binnenkort wordt opgeheven. Na Wierden en Tubbergen heeft nu ook Twenterand afgehaakt voor de beoogde opvolger. © Lenneke Lingmont

Ineens staat Almelo er alleen voor bij liquidatie Soweco, na afhaken Twenterand, Wierden en Tubbergen

ALMELO - Na Wierden en Tubbergen heeft nu ook Twenterand afgehaakt voor de uitvoeringsorganisatie (NUO), die Soweco moet opvolgen. Dat betekent dat Almelo er nu alleen voorstaat. Wethouder Arjen Maathuis, voorzitter Soweco, wil daar in dit stadium niets over zeggen.

 1. Brandmelding bij Westerdok in Almelo na vergeten broodjes in de oven

  Brandmel­ding bij Westerdok in Almelo na vergeten broodjes in de oven

  ALMELO - De voorbereidingen op het paasontbijt liepen bij een geestelijke zorginstelling Westerdok aan de Haven Noordzijde in Almelo iets anders dan gepland. Medewerkers willen daar in de nacht van zaterdag op zondag (eerste paasdag) broodjes bakken, maar door onbekende oorzaak worden de broodjes vergeten, waarna ze zwart zijn geworden. De rook uit de oven zorgt ervoor dat het brandalarm afgaat en dat de keuken onder de rook staat.
 1. Video van de Dag | Een bijzondere missie van Sanie (23) tegen coronaverveling (en dat kostte 1200 euro)
  Play

  Video van de Dag | Een bijzondere missie van Sanie (23) tegen coronaver­ve­ling (en dat kostte 1200 euro)

  12 april
 2. Eén jaar celstraf voor veroorzakers fipronilaffaire
  Play

  Eén jaar celstraf voor veroorza­kers fipronilaf­fai­re