Teun Brugman (links) met zijn band The Cool Trick. Hij is één van de initiatiefnemers van de Grolsch Supersessies bij café De Stam in Almelo.
Volledig scherm
Teun Brugman (links) met zijn band The Cool Trick. Hij is één van de initiatiefnemers van de Grolsch Supersessies bij café De Stam in Almelo. © The Cool Trick

Initiatiefnemers Teun en Maurice van supersessies in Almelo: ‘Als het goed gaat, lijkt het alsof je boven het podium zweeft’

ALMELO - Teun Brugman en Maurice Slot bedenken voor elke Supersessie in café De Stam een nieuw thema:  van een avondje Elvis tot de Red Hot Chili Peppers. De serie livemuziek wordt vrijdag hervat met een Rage Against the Machine tribute.

  1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
    Mijn bevalling

    Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

    Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.