Directeur Joop Stiggelbout van Intersens in de showroom in Almelo.
Volledig scherm
PREMIUM
Directeur Joop Stiggelbout van Intersens in de showroom in Almelo. © Rikkert Harink

Intersens Almelo is door onderdelenschaarste een eenzame fietser tegen de wind in

ALMELO - Kettingen, derailleurs, tandwielsets; wat hij nu bestelt, wordt pas in het derde kwartaal van 2025 geleverd. „Als wij direct na het uitbreken van corona geen enorme voorraad onderdelen hadden besteld, zaten we hier nu met de armen over elkaar”, zegt directeur Joop Stiggelbout van Intersens in Almelo.

 1. ‘Dokter ter Haar’ uit Almelo overleden: ‘Huisarts van de oude stempel, die altijd voor je klaarstond’
  PREMIUM
  1947-2022

  ‘Dokter ter Haar’ uit Almelo overleden: ‘Huisarts van de oude stempel, die altijd voor je klaarstond’

  ALMELO - Hij zal door zijn patiënten worden herinnerd als die fijne, ouderwetse, betrokken huisarts die als een vertrouwenspersoon alle tijd voor je nam. Het overlijden van Almeloër Gerard ter Haar (75) is bovendien een verlies voor de Grote Kerk waarvoor hij zich zijn hele leven heeft ingezet. Tot enkele dagen voor zijn dood: „Gerard was een zeer sociaal mens”.
 1. Zwart-wit verdringt Oranje, en die kapotte fiets van Hümmels kan als cultureel erfgoed naar Stadsmuseum
  PREMIUM

  Zwart-wit verdringt Oranje, en die kapotte fiets van Hümmels kan als cultureel erfgoed naar Stadsmuse­um

  NIEUWSUPDATE ALMELO - Bent u het eindeloze gedram van al die Hollandse moraalridders over Qatar ook zo zat? Goed nieuws: Heracles trekt zich niets aan van het WK Voetbal. Er wordt de komende weken gewoon doorgevoetbald. Op Erve Asito blijft het vizier gericht op maar één doel: promotie. Gisteren speelden de Almeloërs nog thuis tegen TOP Oss. Matchday! Verder nog opwinding in Almelo deze week? Ja zeker. De Azor Ameland van Bert Hummels is gejat en doormidden gezaagd. Wat goed dat een fietsendiefstal eindelijk weer eens de krant haalt.
 2. De kersttuin van Gerrit (59) aan het Almelose Vinkenplein is zichtbaar vanaf de maan
  PREMIUM
  levensloop

  De kersttuin van Gerrit (59) aan het Almelose Vinken­plein is zichtbaar vanaf de maan

  De Oranjekoorts slaat hij over. Niet zozeer uit principe, maar de FIFA is bij de toewijzing van het WK voetbal aan Qatar kortzichtig bezig geweest. De wereldbond had zich moeten realiseren dat een toernooi in de winter niet past bij de planning van het Vinkenplein in Almelo. Daar hangt de laatste maanden van het jaar de kerstversiering aan de gevels. En aan de lantaarnpaal, en op het dak, en binnen.