Filiaalmanager Tiny Huisman (l) en haar collega’s Amber Witteveen en Sanne Vermeulen in de nieuwe winkel van Jumper aan de Woonboulevard.
Volledig scherm
PREMIUM
Filiaalmanager Tiny Huisman (l) en haar collega’s Amber Witteveen en Sanne Vermeulen in de nieuwe winkel van Jumper aan de Woonboulevard. © Frans Nikkels

Jumper geniet aan Woonboulevard in Almelo: ‘Superplek, dit kan voor ons niet beter’

ALMELO - Het is een typisch voorbeeld van de perfecte verhuizing: op het juiste moment naar de beste plek. Diersuper Jumper loopt als een tierelier aan de Woonboulevard. Mede dankzij lockdowns, coronatijd en een vaccinatiehal als noaber. „Een maximale zichtlocatie. Dit kan niet beter.”

 1. Almelo en de kunst van rotzooi verkopen en bier rechtstreeks de klant ingieten
  PREMIUM
  Nieuwsupdate

  Almelo en de kunst van rotzooi verkopen en bier recht­streeks de klant ingieten

  Het water staat kleine bierbrouwers tot aan de lippen. De kop op de voorpagina van donderdag 1 juni knalde erin. De ambachtelijke makers van onze goudgele rakkers hebben het moeilijk. Graan, gist, verpakkingen en energie zijn duur. Het nuchtere tegengeluid kwam uiteraard uit Almelo. Van een avontuurlijke bierbrouwer die zijn Zwarte Parochie in de stad nog niet eens heeft geopend: „Vergeet de fles, giet het bier direct je klant in”. Was getekend Menno de Braak. Geweldig citaat. Welkom bij de Nieuwsupdate.
  Almelo