Knoed en Sven Brookhuis willen een vastgoedfonds dat ook open staat voor ‘kleine’ beleggers.
Volledig scherm
PREMIUM
Knoed en Sven Brookhuis willen een vastgoedfonds dat ook open staat voor ‘kleine’ beleggers. © Annina Romita

‘Kantorendokter’ Sven Brookhuis uit Almelo komt met vastgoedfonds: 5 procent rendement uitgangspunt

ALMELO - Het Almelose bedrijf Entweder werkt aan een formule waarbij particulieren kunnen investeren in kantoren, waarbij een rendement van vijf procent het uitgangspunt is. Verschil met bestaande vastgoedfondsen is dat Entweder zelf meerderheidsaandeelhouder van het betreffende kantoor blijft.

 1. Tubantia zet op 15 april de deuren open: ‘Jullie doen er voor ons toe’
  PREMIUM
  op de redactie

  Tubantia zet op 15 april de deuren open: ‘Jullie doen er voor ons toe’

  Op onze redactie is het vaak een levendige boel. De online redacteuren zijn druk om bezoekers van app en website het laatste nieuws als eerste te brengen. Verslaggevers lopen al bellend over de redactievloer, degene aan de andere kant van de lijn stevig ondervragend. En de collega’s van vormgeving buigen zich over de nog lege krantenpagina’s van de volgende dag en de vraag hoe de verhalen daar weer een mooie plek kunnen krijgen.
 2. De buik vol voor verkeerslessen, puisten in beschermd stadsgezicht en zorgen om duurzame buren
  PREMIUM
  Nieuwsupdate

  De buik vol voor verkeers­les­sen, puisten in beschermd stadsge­zicht en zorgen om duurzame buren

  HENGELO/MARKELO/DIEPENHEIM/BORNE - Je doet zo je best om de wereld een beetje mooier, beter en, als het even kan, duurzamer te maken. Maar dat ook daadwerkelijk te bereiken, gaat niet altijd zonder slag of stoot. Dat bleek wel weer deze week. Met gedoe over zonnepanelen in het Hengelose tuindorp, de dreiging van windturbines aan de grens bij Markelo en Borne en dineren voor verkeerslessen aan vluchtelingen in Diepenheim.