Volle bak in de Almelose bioscoop de afgelopen week voor De Beentjes van Sint Hildegard.
Volledig scherm
Volle bak in de Almelose bioscoop de afgelopen week voor De Beentjes van Sint Hildegard. © Cees Elzenga/hetoog.nl

Kaskraker: in één week 5.000 bezoekers voor De Beentjes van Sint Hildegard in bios Almelo

ALMELO - Sommige films scoren goed. Andere films scoren heel goed. Ver daarboven staat De Beentjes van Sint Hildegard. De Almelose bioscoop Movie Unlimited ontving in ruim een week 5.000 bezoekers voor de film met Herman Finkers en Johanna ter Steege. Donderdagavond bezocht de 5000ste bezoeker de film in de Almelose bios.  

Het nietsvermoedende paar bezocht de komische film donderdagavond. Movie Unlimited Almelo liet dat moment niet zomaar voorbijgaan, maar zette de bezoekers direct in het zonnetje met een grote bos bloemen en een love arrangement. De bioscoop laat via Facebook weten dat de twee bezoekers het uitje hadden gekregen voor hun 48-jarig huwelijk. 

Vier zalen bomvol

De film, die deels in Almelo is opgenomen, doet het in de stad zo goed, dat er door de bioscoop extra voorstellingen zijn ingepland. Afgelopen weekeinde draaide De Beentjes van Sint Hildegard in vier bomvolle zalen tegelijk. Ook de komende weken verwacht de directie nog veel extra bezoekers en plant daarom nog meer vertoningen in. 

  1. De Bende van Almelo wegwuiven is het domste wat gemeente kan doen
    PREMIUM
    Column

    De Bende van Almelo wegwuiven is het domste wat gemeente kan doen

    ALMELO - De Bende van Almelo. De aankondiging van de gevreesde uitzending van BNN/VARA was al niet zo vleiend. De harde werkelijkheid van een uur televisie op primetime donderdagavond was conform de verwachtingen vernietigend. De belofte aan de kijkers van de eerste aflevering van het tv-programma Opstandelingen dat er een desastreus beeld zou worden geschetst van de bestuurscultuur in Almelo werd volledig ingelost. De reportage, waar qua journalistieke aanpak weinig op aan te merken valt, moet in het stadhuis tot nadenken stemmen.