Volledig scherm
De villa aan de Markerichter in Almelo © Funda

Makelaar in Almelo sneert naar Amsterdam: ‘Voor dat geld heb je hier een villa’

ALMELO - ‘Riante villa in Almelo, slechts 1,5 uur rijden verwijderd van Amsterdam’. In een Funda-advertentie van een villa aan de Markerichter in Almelo wordt gesneerd naar het peperdure rijtjeshuis in de hoofdstad. ‘Voor dezelfde prijs als een appartement in Amsterdam, koop je een complete villa in Almelo’.

Het bericht over de ‘absurd hoge prijs’ voor een rijtjeshuis in Amsterdam deed dinsdag de wenkbrauwen bij menigeen fronsen. Ook bij Team Sanders Makelaars Almelo en Thoma & Bennink Makelaars bleef het bericht niet onopgemerkt. De twee makelaars pasten na het opmerkelijk nieuws hun Funda-advertentie van een huis aan de Markerichter in Almelo snel aan.

Een eigen zwembad, sauna, jacuzzi, bioscoopinstallatie, zes slaapkamers, wijnkelder, kantoor een mancave... het rijtjeshuis in Amsterdam heeft het allemaal niet, maar de bijna even dure villa in Almelo wél. De twee makelaars maken het vervolgens nog mooier: ‘U woont dichtbij de vliegvelden in Weeze en Düsseldorf, dus ook de rest van de wereld ligt aan uw voeten’, schrijven ze.