Marjolein Lucassen is deze week begonnen als de eerste vrouwelijke notaris in Almelo. „Ik ben geboren en opgegroeid in Almelo. Dus niet alle klanten zijn nieuw voor mij.”
Volledig scherm
PREMIUM
Marjolein Lucassen is deze week begonnen als de eerste vrouwelijke notaris in Almelo. „Ik ben geboren en opgegroeid in Almelo. Dus niet alle klanten zijn nieuw voor mij.” © Wouter Borre

Marjolein (43) is de eerste vrouwelijke notaris in Almelo: ‘Bedankt voor de koffie, maar wanneer komt de notaris?’

ALMELO - Een vrouw als notaris, het is een unicum in Almelo. Maar sinds deze week realiteit bij het 200-jarige notariskantoor Ter Braak Willems. Marjolein Lucassen (43) tekent voor de primeur. De Almelose volgt Egbert Willems op en is partner in business van Dinand ter Braak.

  1. Een dode en 20 gewonden, maar toch ‘beheersbaar’? Stop met vuurwerk, leed is niet te relativeren
    PREMIUM
    column

    Een dode en 20 gewonden, maar toch ‘beheers­baar’? Stop met vuurwerk, leed is niet te relative­ren

    ALMELO - ‘Nul blinde ogen door vuurwerk tijdens de jaarwisseling’, kopte het persbericht van de beroepsvereniging voor oogartsen, dat deze week in de mailbox van onze redactie belandde. Direct moest ik denken aan het vreselijke ongeluk in Haaksbergen, waarbij de 12-jarige Bram om het leven kwam. Nul blinde ogen: wat zegt het als je alleen levende slachtoffers meetelt?