Mijn voorstel is dan ook dat iedereen die iets heel bijzonders voor een ander doet voorrang kan verdienen. Een soort vaccinatiewedstrijd dus, waarin iedereen gelijke kansen heeft.
Volledig scherm
PREMIUM
Mijn voorstel is dan ook dat iedereen die iets heel bijzonders voor een ander doet voorrang kan verdienen. Een soort vaccinatiewedstrijd dus, waarin iedereen gelijke kansen heeft. © Frans Nikkels

Mijn voorstel: versnelde vaccinatie voor elke bijzondere prestatie, niet alleen voor sporters

columnALMELO – Toen ik deze week vanuit Zenderen Almelo binnenreed, zag ik hem staan. Aan de kant van de weg, met felle lampen zodat hij goed de aandacht trok. Het bord met daarop de tekst: ‘coronatest linksaf, vaccinatie rechtdoor’.

 1. Na twee jaar knallende ruzies gooien toezichthouders Soweco handdoek in de ring
  PREMIUM

  Na twee jaar knallende ruzies gooien toezicht­hou­ders Soweco handdoek in de ring

  ALMELO - De raad van commissarissen van Soweco (RvC) treedt per 1 mei terug. Twee jaar lang knokten de toezichthouders om de sociale werkvoorziening voor Almelo en omgeving overeind te houden. Tevergeefs. Het algemeen bestuur van Soweco besloot vandaag tot liquidatie. Tot ongenoegen van de RvC. „Erg jammer. Voor medewerkers is Soweco een deel van hun leven”, zegt rvc-voorzitter Herman Hazewinkel.
 1. Vrouw vast in horrorlift op station Meppel
  Play

  Vrouw vast in horrorlift op station Meppel

 2. Grote brand in basisschool Apeldoorn
  Play

  Grote brand in basis­school Apeldoorn