GinoPress B.V.
Volledig scherm
© GinoPress B.V.

Minder treinverkeer tussen Almelo en Hardenberg door gladde sporen

UpdateALMELO - Het treinverkeer tussen Almelo en Hardenberg is dinsdag aan het eind van de middag stil komen te liggen als gevolg van een aanrijding. Inmiddels is de dienstregeling weer hervat, maar meldt de NS dat er minder treinen rijden als gevolg van gladde sporen.

 1. In de kelder van voetbalclub Hulzense Boys lag een geschenk uit de hemel voor Evelien uit Almelo: ‘Ik heb nu iets tastbaars van mijn vader’
  PREMIUM

  In de kelder van voetbal­club Hulzense Boys lag een geschenk uit de hemel voor Evelien uit Almelo: ‘Ik heb nu iets tastbaars van mijn vader’

  HULSEN/ALMELO - Gerrit Jansen (1923-1988) was een iconisch figuur bij Hulzense Boys. In de kelder van de 75-jarige voetbalvereniging zijn ludieke gedichten opgedoken van de te vroeg gestorven clubman. Tot blijdschap van zijn dochter Evelien (36), die haar vader op 3-jarige leeftijd verloor. Ze heeft de verzameling gebundeld. Het voelt als een geschenk uit de hemel.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  1

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.