MS-patiënt Sjonnie Greiving, zijn vrouw Nunzia en neef Angelo Siwes, voordat ze een maand geleden in het vliegtuig naar Moskou stapten. Waar Sjonnie met succes een levensreddende stamceltransplantatie heeft ondergaan.
Volledig scherm
PREMIUM
MS-patiënt Sjonnie Greiving, zijn vrouw Nunzia en neef Angelo Siwes, voordat ze een maand geleden in het vliegtuig naar Moskou stapten. Waar Sjonnie met succes een levensreddende stamceltransplantatie heeft ondergaan. © Lenneke Lingmont

MS-patiënt Sjonnie (45) herboren na behandeling in Moskou: ‘Pijn in mijn lichaam is weg’

Lichamelijk is Sjonnie Greiving (45) nog heel zwak, maar hij voelt zich herboren. Want de slopende ziekte die de Almeloër jarenlang aftakelde, een zeldzame vorm van MS, is nu gestopt. Dankzij een bijzondere behandeling – stamceltransplantatie – die hij de afgelopen weken onderging in Moskou. „Het is een wonder, de pijn is weg.”

 1. Ellende na kanaaldrama in Overijssel is enorm voor bewoners: ‘Mijn leven heeft geen betekenis meer’
  PREMIUM
  10

  Ellende na kanaaldra­ma in Overijssel is enorm voor bewoners: ‘Mijn leven heeft geen betekenis meer’

  Huilende mensen, voor wie het leven na het pensioen geen betekenis meer heeft. Een vrouw die gebroken is na vijf jaar stress en slapeloze nachten. En het stel dat geen pleegkinderen meer opvangt omdat hun huis onveilig voelt. De ellende van aanwonenden van het Kanaal Almelo-De Haandrik is enorm. En daar tegenover staat een provincie Overijssel die de zaak vooral juridisch bekijkt.
  Vroomshoop, Vriezenveen