Volledig scherm
Thomas Berge © ANP

Muziek-bv van zanger Thomas Berge failliet verklaard

ENSCHEDE – Thomas Music BV, het bedrijf van zanger Thomas Berge, is failliet verklaard. Het faillissement werd vanochtend in de rechtbank van Almelo uitgesproken, zo bevestigt een woordvoerder.

Omdat het bedrijf gevestigd is in Enschede werd het faillissement in Overijssel behandeld. Thomas Music BV, de persoonlijke financiële holding van Berge, staat dan weer geregistreerd in Diemen. De besloten vennootschap, die is overgedragen aan een curator uit Enschede, werd in 2007 opgericht.

Berge heeft nog een bedrijf, TCB Music, dat hij in 2014 opzette.

De echte naam van Thomas Berge is Chiel Thomas Ottink. Hij werd 29 jaar geleden geboren in Enschede. Samen met zijn ex Myrthe Mylius heeft hij een zoon, Jack (6). Momenteel verblijft de artiest, die te zien was in Expeditie Robinson, in Spanje.

  1. Groei van designer-outletwebshop Otrium positief voor XL Businesspark in Almelo
    PREMIUM

    Groei van designer-outletweb­shop Otrium positief voor XL Busi­nesspark in Almelo

    ALMELO - Almelo spint garen bij de snelle groei van de designer-outletwebshop Otrium. Sinds enkele weken wordt de verzending van kleding voor Otrium binnen Europa verzorgd door Bleckmann Fashion & Lifestyle Logistics op regionaal bedrijventerrein XL Businesspark. Kleding van bekende merken als G-Star, Björn Borg, Pepe Jeans, Asics, Floris van Bommel en Marlies Dekkers wordt bij Otrium stukken goedkoper verkocht. De populariteit van het merk heeft ook positieve gevolgen voor de werkgelegenheid bij de Twentse logistiek dienstverlener.