Volledig scherm
koopjesjagers voor de nieuwe winkel op de Woonboulevard © Kamera Express

Nachtje opblijven voor spotgoedkope camera bij nieuwe Almelose winkel

ALMELO - Koojesjagers hebben zich verzameld voor de deur van de nieuwe winkel van Kamera Express op de Almelose Woonboulevard.

De zaak opent zaterdagochtend officieel de deur. Met spectaculaire aanbiedingen. De eerste tien klanten kunnen voor 499 euro een geavanceerde camera aanschaffen. De cataloguswaarde van het toestel is drie keer zo hoog. Ook zijn er twintig tv's voor 99 euro.

Directeur Jeroen Klein van Kamera Express is blij dat de openingsstunt aandacht trekt. „De eerste klant verscheen vrijdagochtend al. Met stoeltje en dikke jas. Inmiddels is er een rijtje voor de winkel. Mooi toch.”

De zogenoemde superstore met fotografiebenodigdheden was voorheen gevestigd in Den Ham, onder de naam Foto Konijnenberg. Dat bedrijf is opgegaan in Kamera Express. Fotografe en presentatrice Sacha de Boer exposeert vanaf 16.00 uur voor het eerst haar werk Lost Front. Voorafgaand aan de expositie geeft ze een lezing over de achtergrond van haar foto’s: het conflict in de verdeelde hoofdstad van Cyprus, Nicosia.