De vooruitstekende, oude woning van Eddy Stikfort is fraai ingemetseld en geïntegreerd in een rij van zeven nieuwe woningen op de hoek Bornerbroeksestraat/Schoolstraat.
Volledig scherm
PREMIUM
De vooruitstekende, oude woning van Eddy Stikfort is fraai ingemetseld en geïntegreerd in een rij van zeven nieuwe woningen op de hoek Bornerbroeksestraat/Schoolstraat. © Frans Nikkels Fotografie

Nieuwbouw rond een oud huis maakt bijzonder einde aan hoofdpijndossier

ALMELO - Het terrein heeft er jarenlang troosteloos bijgelegen. Maar de holle kies van Almelo heeft eindelijk een invulling gekregen. Op de hoek Bornerbroeksestraat/Schoolstraat blinken zeven nieuwe woningen. In die bebouwing is het oude huis van Eddy Stikfort fraai geïntegreerd.

  1. Gevangenen Karelskamp verdienen weinig, maar geven wel geld aan zieke kinderen: ‘Prachtig gebaar’

    Gevangenen Karelskamp verdienen weinig, maar geven wel geld aan zieke kinderen: ‘Prachtig gebaar’

    ALMELO - Een hartverwarmend gebaar vanuit de bajes: gedetineerden in de Karelskamp in Almelo hebben 500 euro ingezameld voor het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam. Opmerkelijk, want de gevangenen hebben geen contant geld in bezit. Het geld is namens de gedetineerden uitgereikt aan gevangenismedewerkers van PI Middelburg. Zij fietsen deze week door Nederland om aandacht te vragen voor zieke kinderen.