Het Almelose pandjeshuis Used Products van Eric Bosman gaat verhuizen. Het bedrijf zit nu nog tot 1 augustus aan de Grotestraat 1.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Almelose pandjeshuis Used Products van Eric Bosman gaat verhuizen. Het bedrijf zit nu nog tot 1 augustus aan de Grotestraat 1. © Emiel Muijderman

Pandjeshuis in Almelo verhuist naar plek met meer winkelend publiek

ALMELO - Het Almelose pandjeshuis Used Products vertrekt uit het huidige onderkomen aan de Grotestraat 1.  De reden: winkelend publiek vertoont zich steeds minder in de Grotestraat-Noord. 

 1. Honkballers van Uitsmijters’55 genieten op nieuw complex naast La Première

  Honkbal­lers van Uitsmij­ters’55 genieten op nieuw complex naast La Première

  ALMELO - Het is een droomlocatie voor Uitsmijters’55. Onder de rook van de IISPA-hal en het stadion van Heracles. Naast de bekende voetbalclubs Oranje Nassau, SV Almelo en La Première. Hier ruikt het altijd naar sport. Het kan niet anders of de honk- en softballers gaan zich snel thuis voelen aan de Maardijk. Gisteravond mochten de junioren voor het eerst trainen op het verse gras en het nog onaangeroerde gravel.
 2. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.