Volledig scherm
De dieren zijn de dupe. © Anton Kappers

Partij Vrij Almelo luidt noodklok over toekomst Dierenambulance

ALMELO - De Partij Vrij Almelo maakt zich grote zorgen over de staat van de dierenopvang in Almelo. Voorman Harry de Olde heeft daarover vragen gesteld, naar aanleiding van de grote leegloop bij de Almelose Dierenambulance. 

Vorige week stapten meer dan twintig vrijwilligers bij de Dierenambulance op, omdat ze het niet eens zijn met het beleid van de Dierenbescherming. Eerder raakte de groep al het onderkomen aan de Aadijk kwijt. 

Ingreep

De Olde hoopt dat de gemeente Almelo op korte termijn ingrijpt en op z‘n minst contact opneemt met de Dierenbescherming of andere organisaties die zich met dierenwelzijn bezighouden, om de situatie te verbeteren. 

Volgens de PVA ligt de verantwoordelijkheid voor de controle op dierenwelzijn bij de gemeente.

  1. Groei van designer-outletwebshop Otrium positief voor XL Businesspark in Almelo
    PREMIUM

    Groei van designer-outletweb­shop Otrium positief voor XL Busi­nesspark in Almelo

    ALMELO - Almelo spint garen bij de snelle groei van de designer-outletwebshop Otrium. Sinds enkele weken wordt de verzending van kleding voor Otrium binnen Europa verzorgd door Bleckmann Fashion & Lifestyle Logistics op regionaal bedrijventerrein XL Businesspark. Kleding van bekende merken als G-Star, Björn Borg, Pepe Jeans, Asics, Floris van Bommel en Marlies Dekkers wordt bij Otrium stukken goedkoper verkocht. De populariteit van het merk heeft ook positieve gevolgen voor de werkgelegenheid bij de Twentse logistiek dienstverlener.