Volledig scherm
Penningmeester Joop Zomer werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. © ASV'57

Penningmeester ASV’57 gehuldigd

AADORP - Scheidend penningmeester Joop Zomer werd vorige week tijdens de jaarvergadering van ASV’57 benoemd tot lid in de Orde van Oranje Nassau.

Zomer doet veel vrijwilligerswerk voor de voetbalvereniging, maar zet zich ook in voor andere activiteiten in Aadorp. Hij was één van de initiatiefnemers van de AED-curcus, helpt bij de sinterklaasintocht en maakt hij deel uit van de midwinterhoorngroep. 

60 jaar 

Ook werd erelid Henk van der Els gehuldigd vanwege zijn zestigjarig lidmaatschap. Verder werden de leden Joop Smit, Rick Veldman, Pedro ten Hoeve en Erik Gerrits gehuldigd voor hun veertigjarig lidmaatschap. Berry Velten, Henk Groothuis en Richard Dooren kregen het speldje uitgereikt omdat zij 25 jaar lid zijn van ASV57.

  1. Justitie: verdachten uit Apeldoorn, Heerde en Nunspeet moeten járen cel in voor brandstichting Almelo

    Justitie: verdachten uit Apeldoorn, Heerde en Nunspeet moeten járen cel in voor brandstich­ting Almelo

    Brandstichting in een woning in Almelo laat twee jaar na dato nog altijd diepe sporen na bij het slachtoffer. “Dit heeft mij gebroken”, zei de vrouw in haar slachtofferverklaring. Volgens het Openbaar Ministerie is er sprake van een poging tot moord. Datzelfde geldt voor brandstichting aan de Palestrinastraat in hetzelfde jaar. Het eist gevangenisstraffen van 8 tot 16 jaar tegen de verdachten uit Heerde, Apeldoorn en Nunspeet.