Links: de plotseling overleden Giancarlo Talamini uit Almelo. Rechts: Pietro Talamini van Talamini Deventer. Hij is een achterneef van Giancarlo.
Volledig scherm
PREMIUM
Links: de plotseling overleden Giancarlo Talamini uit Almelo. Rechts: Pietro Talamini van Talamini Deventer. Hij is een achterneef van Giancarlo. © Lars Smook & Ronald Hissink

Plotseling overlijden ijsmaker Giancarlo Talamini (48) schokt familie: ‘Alleen maar tegenslagen gehad in zijn leven’

ALMELO/DEVENTER - Er gaat een schok door de Talamini-families in Overijssel en Gelderland. Familielid en ijsmaker Giancarlo Talamini uit Almelo is op 48-jarige leeftijd plotseling overleden. Op de dag dat het nieuws bekend wordt, is de Deventer Boekenmarkt aan de gang. Talamini Deventer heeft de deuren gewoon open.

 1. Ineens zijn vertrouwelijke rapporten over XL Businesspark tóch openbaar: ‘Achterhouden? Het ging per ongeluk’
  PREMIUM

  Ineens zijn vertrouwe­lij­ke rapporten over XL Busi­nesspark tóch openbaar: ‘Achterhou­den? Het ging per ongeluk’

  ALMELO - Cruciale rapporten over de uitbreiding van XL Businesspark bij Almelo zijn ‘per ongeluk’ achtergehouden voor het publiek. Dat zegt verantwoordelijk wethouder Arjen Maathuis, nadat er de afgelopen week irritatie ontstond over het stempel ‘vertrouwelijk’ dat door de gemeente op de onderzoeken was geplakt. Kritische betrokkenen hebben twijfels bij dat verhaal.
 2. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”