Winnaars Arjen Gerritsen (burgemeester), Edith van den Ham (VVD), Marcel Zielman (CDA) en Bert Hümmels (Leefbaar Almelo) van Team Politiek in actie. Niet zichtbaar: Marike van Doorn (LAS).
Volledig scherm
Winnaars Arjen Gerritsen (burgemeester), Edith van den Ham (VVD), Marcel Zielman (CDA) en Bert Hümmels (Leefbaar Almelo) van Team Politiek in actie. Niet zichtbaar: Marike van Doorn (LAS). © Lars Smook

Politici winnen nieuwsquiz bieb en Tubantia in Almelo met glans

ALMELO - Het was een strijd op het scherpst van de snede, woensdagavond in de bibliotheek.  Zou het Sportteam de titel prolongeren en weer de winnaar worden van de Eindejaarsnieuwsquiz van De Twentsche Courant Tubantia en de Bibliotheek Almelo? Nee, het werd Team Politiek, met daarin onder meer burgemeester Arjen Gerritsen en CDA-voorman Marcel Zielman.

  1. Tijdbom tikt aan Wierdensestraat in Almelo: huurders en pandeigenaren zijn overlast door cliënt van Tactus spuugzat
    PREMIUM

    Tijdbom tikt aan Wierdense­straat in Almelo: huurders en pandeigena­ren zijn overlast door cliënt van Tactus spuugzat

    ALMELO - Brandstichting, vernieling, bekladding en vandalisme. De eigenaren en huurders van het pand aan de Wierdensestraat 39 zijn de overlast van vermoedelijk één cliënt van de overbuurman zat: Verslavingszorg Tactus. Uit camerabeelden en waarnemingen zou blijken dat waarschijnlijk sprake is van dezelfde dader. Pandeigenaren Henk Bolk en Peter Hondebrink eisen maatregelen van Tactus en de politie: „Die man moet eens worden aangepakt.”