Preston Palace
Volledig scherm
Preston Palace © Preston Palace

Preston Palace Almelo sleept Award binnen

ALMELO - Preston Palace heeft de Award Beste Family Entertainment Center van 2019 gewonnen. Het Almelose uitgaanscentrum was al eerder genomineerd voor deze prijs.

De Award is onderdeel van Vakdag Het nieuwe dagje uit, die dit jaar op dinsdag 23 juni wordt gehouden. Preston Palace troefde in de verkiezing Doloris Meta Maze (Tilburg), Mind Mistery (Horst), Hof van Saksen (Nooitgedacht), Klok’uus (‘s-Heer Arendskerke) en Zero55 (Apeldoorn) af.

Uniek concept

Preston Palace heeft volgens de jury een uniek all-in concept met een bijzondere indoor kermis, een gethematiseerd subtropisch zwemparadijs, eigen animatieteam, wellness en tal van activiteiten voor jong en oud. „Na een grondige renovatie in de afgelopen jaren is Preston Palace uitgegroeid tot een voorname speler op de short stay markt met een horecaformule die scherp inspeelt op de diversiteit van de gasten en hun gezelschap.”

De jury roemt vooral het aantal activiteiten, de sfeerbeleving, de thematisering en dat het een uitgaansgelegenheid is die geschikt is voor nagenoeg iedereen en alle soorten doelgroepen.