Volledig scherm
PREMIUM
Miljonair Gerard Sanderink heeft alweer een rechtszaak verloren. Hij moet nu bovendien een deel van de advocaatkosten van de tegenpartij betalen. © Emiel Muijderman

Rechter: Sanderink moet nu ook advocaat tegenpartij extra betalen

ALMELO – Multimiljonair Gerard Sanderink heeft alweer een rechtszaak verloren. Hij moet van de rechter in Almelo zijn voormalige partner Brigitte van Egten nog eens 50.000 euro aan dwangsommen betalen.

Daar bovenop heeft rechter Koopmans hem veroordeeld tot een extra hoge advocaatkostenvergoeding voor Van Egten. Die stelde tijdens de zitting dat Sanderink bezig is haar financieel kapot te procederen. Hij heeft in dat verband letterlijk tegen haar gezegd: “Ik heb diepere zakken dan jij.” Sanderinks advocaat Boogaard erkende dat dat inderdaad is gezegd.

  1. Almelo moet gaan voor droneshow tijdens jaarwisseling
    PREMIUM
    Column

    Almelo moet gaan voor droneshow tijdens jaarwisse­ling

    Een drone van de brandweer stortte vorig weekeinde neer in het Sluitersveld. Gelukkig raakte niemand gewond. Het was een lullig incident in de zoektocht naar een vermiste man. Drie dagen later kwam de gemeenteraad met het idee om de jaarwisseling in de stad op te sieren met een droneshow. Die timing leek wat ongelukkig. Maar geen nood. Naar verluidt worden de drones van de plaatselijke brandweer niet ingezet bij een mogelijke hightechlichtshow tijdens de viering van oud en nieuw dit jaar in Almelo.