Theatergroep Wolkentheater trakteert kinderen AZC op een vrolijke noot met circusvoorstelling en kleine festivalletje op het terrein van het AZC.
Volledig scherm
Theatergroep Wolkentheater trakteert kinderen AZC op een vrolijke noot met circusvoorstelling en kleine festivalletje op het terrein van het AZC. © Annina Romita

Theatergroep laat kinderen azc Almelo dromen: ‘Elke keer dat we samen lachen brengt ons dichter bij elkaar’

ALMELO - Met zijn telefoon in de hand staat Maen Al Hariri op het binnenplein van het Almelose azc. Zijn kinderen Aml en Ziad kijken vanuit Syrië via een livestream mee. Een voorstelling van het Wolkentheater, gemaakt voor kinderen van het azc, brengt de familie voor even bij elkaar.

 1. De tijden zijn veranderd, maar van de plaaggeesten raken we maar niet af. Wat moet je er mee? Appelwek afhouwn?
  PREMIUM
  nieuwsupdate

  De tijden zijn veranderd, maar van de plaaggees­ten raken we maar niet af. Wat moet je er mee? Appelwek afhouwn?

  Appelwek afhouwn. Het recept borrelde deze week als vanzelf uit de onderbuik omhoog. Nee, het mag niet, maar mangs, dan zoj ze wat. Onnie? Accu weg, fiets weg, smeerpijperij. Wat moet je er mee? Ik snap wel dat er soms wat corrigerende tikken worden uitgedeeld. Waar sommige ontvangers nog over durven te klagen ook. Dat het zeer doet. Haha, een gotspe. Kortom jongs, dit is ‘m weer, de nieuwsupdate van Almelo.
  Almelo