Hoogstandje van Thomas Bruns. Terug op Erve Asito in het shirt van Heracles Almelo. De middenvelder uit Wierden mocht direct opdraven in de openingswedstrijd tegen ADO Den Haag.
Volledig scherm
PREMIUM
Hoogstandje van Thomas Bruns. Terug op Erve Asito in het shirt van Heracles Almelo. De middenvelder uit Wierden mocht direct opdraven in de openingswedstrijd tegen ADO Den Haag. © Pro Shots

Thomas Bruns breekt avontuur in Turkije af en is terug in Almelo: ‘Als Heracles je belt, dan kan je dat niet weerstaan’

ALMELO - Hij werd groot bij de club, die hij na zeven seizoenen verliet voor een rits andere Nederlandse ploegen en uiteindelijk zijn eerste buitenlandse voetbalavontuur in Turkije. Ondanks het goede en rijke leven keerde Wierdenaar Thomas Bruns (30) dat land de rug toe, om terug te keren bij ‘zijn’ Heracles Almelo. „Ik heb hier alles wat mijn hartje begeert.”

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”