Jan Peter Haas voor zijn woning pal tegenover de appartementen met de balkons waar de kruisboogschieter huishield.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Peter Haas voor zijn woning pal tegenover de appartementen met de balkons waar de kruisboogschieter huishield. © Henk van Schuppen

Verbijstering en ongeloof na drama in Almelo: ‘Vreselijk wat zich hier heeft afgespeeld’

ALMELO - Verbijstering en ongeloof aan de Rembrandtlaan in Almelo na het dodelijke drama vrijdag in de flatwoning aan de M.Th. Steynstraat. Zeker nu ‘the day after’ de details van de steekpartij, waarbij twee vrouwen omkwamen, duidelijk worden. „De hulp voor deze man kwam te laat. Dat is heel triest.”

 1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”
 2. Een plaag in Twente: accu’s van e-bikes worden massaal gestolen, 5 seconden is genoeg
  PREMIUM

  Een plaag in Twente: accu’s van e-bikes worden massaal gestolen, 5 seconden is genoeg

  ALMELO - Twentse eigenaren van elektrische fietsen zijn gewaarschuwd: dieven maken op grote schaal jacht op accu’s van e-bikes. En het lukt ze om de batterijen in een split second te verwijderen. Soms met een loper, vaak met geweld. Volgens de politie is het aan de orde van de dag in de hele regio, en vooral in de binnensteden van Almelo, Hengelo en Enschede. Fietseigenaren zitten met de brokken, fietsenmakers maken overuren om de schade te herstellen.