Het Tuinteam project is een succes. „De deelnemers helpen ook de wat oudere volkstuinbezitters voor wie het werk zwaar begint te worden.”
Volledig scherm
Het Tuinteam project is een succes. „De deelnemers helpen ook de wat oudere volkstuinbezitters voor wie het werk zwaar begint te worden.” © Thuisteam Twente

Volkstuinproject Almelo maakt kans op prijs: ‘Structuur belangrijk voor psychiatrische patiënten’

ALMELO - Thuisteam Twente staat met het Tuinteam-project op de lijst van nominaties voor De Roos van Elisabeth. De prijs is bestemd voor een instelling in Overijssel die psychiatrische patiënten helpt bij het voorkomen van een isolement. Gert Mensink van Thuisteam Twente is trots en noemt de nominatie ‘een lichtpuntje’ in deze donkere coronatijd.

 1. Boze directeur Staalmach Almelo ziet af van verhuizing naar Goor: ‘Ineens ging de grondprijs omhoog’
  PREMIUM

  Boze directeur Staalmach Almelo ziet af van verhuizing naar Goor: ‘Ineens ging de grondprijs omhoog’

  ALMELO/GOOR - Hij zag zichzelf al zitten in een nieuwe fabriek op Zenkeldamshoek bij Goor. Maar het plan van Bert Seckel valt in duigen. Zijn bedrijf Staalmach moet in Almelo blijven, waar de onderneming uit het jasje groeit. Dat wijt hij aan het grondbedrijf in Hof van Twente. Maar dat is zich van geen kwaad bewust. „Zo werkt het niet. Als Staalmach niet wil, is er wel een ander.”
 1. Betty (90) uit Harderwijk over avondklok: 'Nu een boete, toen kogels'
  Play

  Betty (90) uit Harderwijk over avondklok: 'Nu een boete, toen kogels'

 2. Kabinet valt. Einde Rutte III is feit wegens toeslagenaffaire
  Play

  Kabinet valt. Einde Rutte III is feit wegens toeslagen­af­fai­re