Volledig scherm
Tim Muller verlaat de Harderwijkse derdedivisionist VVOG komende zomer. © Ruben Schipper

Aanvoerder Tim Muller verlaat VVOG na vijf seizoenen

spelerscarrousselTim Muller heeft VVOG laten weten dat hij zijn aflopende contract niet verlengt. Daarmee komt er een einde aan de vijfjarige samenwerking tussen speler en de Harderwijkse voetbalclub.

De 30-jarige Muller veroverde in zijn debuutjaar direct een basisplaats en stond die nooit meer af. Daardoor speelde de centrale verdediger al liefst 106 wedstrijden in de derde divisie namens VVOG. Sinds vorig seizoen, toen nog onder trainer Hennie in ’t Hof, werd Muller aanvoerder gemaakt. De routinier doorliep de jeugdopleiding van Sparta Nijkerk en speelde daar ook een aantal jaren in het eerste elftal.

Afscheid

Naast Muller gaat VVOG ook afscheid nemen van Marnix Tissingh (27). De linksbenige middenvelder maakte afgelopen zomer de overstap van vv Nunspeet naar VVOG, maar het avontuur in Harderwijk is teleurstellend verlopen. Alleen in de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen kreeg Tissingh speelminuten. Ook Thomas Careman (27) verlaat VVOG. Hij doet dat echter deze maand nog, want de spits verhuist naar Groningen.

Fadili tekent bij

Tegenover het vertrek van dit drietal staat een langer verblijf van Zakaria Fadili. De 22-jarige verdediger, die in het centrum en op de vleugels uit de voeten kan, komt uit de jeugd van VVOG en speelde de afgelopen drie seizoenen in totaal 27 duels in de derde divisie. Onder de nieuwe trainer Raymond Schuurman had hij afgelopen weekend tegen Harkemase Boys een basisplaats in de driemansdefensie.

De spelerscarrousel bij VVOG tot op heden

Blijvers: Paul Eppink, Max Jansen, Milan Holstege, Mark Bottenheft, Jona de Bruin, Zakaria Fadili

Vertrekkers: Mike Ahrens (Sparta Nijkerk), Tim Muller, Thomas Careman, Marnix Tissingh

Nieuwkomers: Dean van Ooijen (van Westlandia), Yannick Bouw (van VVSB) en Maikel Lange (van Columbia).

Amateurvoetbal