Het sportpark in Harderwijk is een van de redenen waarom Ajacied Chavez Uitenwerf komend seizoen bij VVOG komt voetballen.
Volledig scherm
Het sportpark in Harderwijk is een van de redenen waarom Ajacied Chavez Uitenwerf komend seizoen bij VVOG komt voetballen. © Rob Voss

Ajacied Uitenwerf vult defensieve vacature bij VVOG in

SPELERSCARROUSELVVOG heeft Chavez Uitenwerf voor volgend seizoen vastgelegd. Uitenwerf is een centrale verdediger en moet zodoende het vertrek van Jan Jurrien Hop en Tim Muller opvangen.

De 26-jarige mandekker komt over van de amateurs van Ajax, competitiegenoot van VVOG. Dit seizoen trof Uitenwerf zijn nieuwe ploeg al viermaal (Veluwade, KNVB-beker en twee keer in de derde divisie) en in alle gevallen was de Ajax-speler te sterk voor VVOG.

Uitenwerf speelde in de jeugdopleiding van AZ Alkmaar. Ook droeg hij het shirt van Almere City en OFC Oostzaan. De verdediger heeft zin in zijn avontuur bij VVOG: ,,Jullie hebben een prachtig sportpark, waar ik altijd al graag kom. Ik hoop met VVOG veel successen te behalen”, laat hij weten op de website van de Harderwijkers.

Amateurvoetbal