Alcides heeft eindelijk weer reden tot juichen: de ploeg uit Meppel boekte zondagmiddag een zwaarbevochten, maar heel belangrijke overwinning op VOC.
Volledig scherm
Alcides heeft eindelijk weer reden tot juichen: de ploeg uit Meppel boekte zondagmiddag een zwaarbevochten, maar heel belangrijke overwinning op VOC. © Wilbert Bijzitter

Alcides boekt belangrijke zege, AZC en SV Epe nog géén kampioen en spannende periodestrijd in 1E

LiveblogAlles of niets was het voor Alcides zondagmiddag. Na de nederlaag tegen TOGB móést de ploeg uit Meppel winnen van VOC om op de laatste speeldag nog een goede kans te hebben op rechtstreekse handhaving. Van harte ging het niet, maar gewonnen werd er wel. Ook AZC boekte een belangrijke overwinning. De ploeg uit Zutphen is echter nog géén kampioen. Dat geldt ook voor SV Epe. 

  1. VVOG speelt zich definitief veilig, promotiedroom DVS’33 spat uiteen en SDC Putten degradeert
    Liveblog

    VVOG speelt zich definitief veilig, promotie­droom DVS’33 spat uiteen en SDC Putten degradeert

    Het leek in de reguliere competitie lang mis te gaan voor VVOG, maar de ploeg uit Harderwijk kreeg net op tijd de smaak te pakken en wist die lijn door te trekken in de nacompetitie. Dat laatste gold ook voor DVS’33, al bleek Kozakken Boys net iets te sterk. Daardoor kan de Derde Divisie zich ‘gewoon’ weer opmaken voor de streekderby. Ook voor Batavia’90, FC Meppel, vv Steenwijk en SC Rouveen zit promotie er niet in, terwijl BAS, HTC SDC Putten en SVN’69 met ingang van volgend seizoen zelfs een niveautje lager zullen acteren.

Amateurvoetbal