Alcides heeft eindelijk weer reden tot juichen: de ploeg uit Meppel boekte zondagmiddag een zwaarbevochten, maar heel belangrijke overwinning op VOC.
Volledig scherm
Alcides heeft eindelijk weer reden tot juichen: de ploeg uit Meppel boekte zondagmiddag een zwaarbevochten, maar heel belangrijke overwinning op VOC. © Wilbert Bijzitter

Alcides boekt belangrijke zege, AZC en SV Epe nog géén kampioen en spannende periodestrijd in 1E

LiveblogAlles of niets was het voor Alcides zondagmiddag. Na de nederlaag tegen TOGB móést de ploeg uit Meppel winnen van VOC om op de laatste speeldag nog een goede kans te hebben op rechtstreekse handhaving. Van harte ging het niet, maar gewonnen werd er wel. Ook AZC boekte een belangrijke overwinning. De ploeg uit Zutphen is echter nog géén kampioen. Dat geldt ook voor SV Epe. 

  1. Spanning loopt op voor VV Heerde als finale nadert, supporters moeten met eigen auto (want er is geen buschauffeur te vinden)
    PREMIUM

    Spanning loopt op voor VV Heerde als finale nadert, supporters moeten met eigen auto (want er is geen buschauf­feur te vinden)

    De raderen draaien volop, alle aandacht gaat uit naar de grote finale van zaterdagmiddag. Clubmensen maken zich klaar, de spanning loopt op. Want zou het nu toch gaan gebeuren? VV Heerde strijdt zaterdag om promotie naar de derde klasse van het zaterdagvoetbal. Supporters gaan met de eigen auto naar Stroe, waar het Edese Fortissimo de tegenstander is. Voor touringcars zijn namelijk geen chauffeurs meer te vinden.

Amateurvoetbal