Alcides heeft eindelijk weer reden tot juichen: de ploeg uit Meppel boekte zondagmiddag een zwaarbevochten, maar heel belangrijke overwinning op VOC.
Volledig scherm
Alcides heeft eindelijk weer reden tot juichen: de ploeg uit Meppel boekte zondagmiddag een zwaarbevochten, maar heel belangrijke overwinning op VOC. © Wilbert Bijzitter

Alcides boekt belangrijke zege, AZC en SV Epe nog géén kampioen en spannende periodestrijd in 1E

LiveblogAlles of niets was het voor Alcides zondagmiddag. Na de nederlaag tegen TOGB móést de ploeg uit Meppel winnen van VOC om op de laatste speeldag nog een goede kans te hebben op rechtstreekse handhaving. Van harte ging het niet, maar gewonnen werd er wel. Ook AZC boekte een belangrijke overwinning. De ploeg uit Zutphen is echter nog géén kampioen. Dat geldt ook voor SV Epe. 

 1. Hoogspanning op afscheidstournee clubicoon Flevo Boys na verlies tegen Berkum
  PREMIUM
  vierde divisie

  Hoogspan­ning op afscheids­tour­nee clubicoon Flevo Boys na verlies tegen Berkum

  Bijna veertig jaar ‘clubtrouw’ opeengepakt in de spelerstunnel. Timon Rorije (vijftien jaar Flevo Boys) en Chris van der Meulen (tweeëntwintig jaar Berkum) zijn bezig aan hun afscheidstournee. Voor Rorije zit er na Flevo Boys – Berkum (0-2) nog volop spanning op het afscheid. Zijn club zit in acute degradatienood. Berkum denkt al voorzichtig aan een historische bekerwinst.
  Emmeloord, Berkum