Spectaculair was het onderonsje tussen Rohda Raalte en Dalfsen zeker niet, maar daar zal de thuisploeg niet om malen. Die won met 1-0 en veroverde daarmee de koppositie in 1E.
Volledig scherm
PREMIUM
Spectaculair was het onderonsje tussen Rohda Raalte en Dalfsen zeker niet, maar daar zal de thuisploeg niet om malen. Die won met 1-0 en veroverde daarmee de koppositie in 1E. © Gerard Vrakking

Alcides boekt nieuwe zege, Rohda Raalte klimt naar koppositie in 1E en IJsselstreek haalt uit tegen De Hoven

Teruglezen liveblogNa pijnlijke nederlagen tegen HBS (0-3) en De Zouaven (7-0) en een gelijkspel tegen hekkensluiter Emmen leek Alcides de draad volledig kwijt te zijn. Niets blijkt echter minder waar. De ploeg uit Meppel boekte boekte zondagmiddag haar tweede opeenvolgende zege: TAC’90 werd met 6-3 verslagen. Het was niet het enige spektakelstuk op deze zondag, want Columbia en BVC’12 maakten er met acht doelpunten ook een feestje van. In dezelfde competitie deelde Rohda Raalte een tik uit aan Dalfsen, terwijl Apeldoornse Boys in 4F nipt te sterk was voor Beekbergen. Er viel in ieder geval weer genoeg te genieten. Herbeleef de voetbalzondag in onderstaand liveblog.