Alcides verloor vorige week met 0-3 van HBS en heeft op bezoek bij De Zouaven dus wat recht te zetten. De ploeg uit Meppel bakt er vooralsnog echter heel weinig van en dreigt tegen een enorme afstraffing aan te lopen.
Volledig scherm
Alcides verloor vorige week met 0-3 van HBS en heeft op bezoek bij De Zouaven dus wat recht te zetten. De ploeg uit Meppel bakt er vooralsnog echter heel weinig van en dreigt tegen een enorme afstraffing aan te lopen. © Martijn Bijzitter

Alcides krijgt opnieuw fikse draai om de oren, Robur et Velocitas maakt er zeven en Columbia wint in Twello

Teruglezen liveblogWat is er met Alcides aan de hand? Met onder meer een overtuigende overwinning op SDO was de competitiestart weliswaar nog veelbelovend, maar de ploeg uit Meppel verkeert inmiddels al een paar weken in mindere vorm. Vorige week werd er al met 0-3 verloren van HBS en zondagmiddag kreeg Alcides een fikse draai om de oren van De Zouaven. In de eerste klasse E beleefde Columbia een betere middag, terwijl Robur et Velocitas een show weggaf bij de start van het seizoen in de derde klasse D. Kortom, neem vooral even de tijd om het liveblog terug te lezen! 

  1. Onwaarschijnlijke ommekeer bezorgt Albatross langzaamaan degradatiezorgen
    PREMIUM
    derde klasse

    Onwaar­schijn­lij­ke ommekeer bezorgt Albatross langzaam­aan degradatie­zor­gen

    Het zag er allemaal zo goed uit voor Albatross. Na 23 minuten moest tegenstander Diepenveen verder met 10 man en na een halfuur kwam de thuisploeg op voorsprong. Na de gelijkmaker voor rust zag het er in de tweede helft echter heel anders uit. Diepenveen voetbalde veel beter dan Albatross en liep uit naar een verdiende 1-3 voorsprong. Albatross kwam in blessuretijd door een slotoffensief nog terug tot 2-3, maar daar bleef het bij.