Alcides krijgt zondagmiddag bezoek van HBS. De eerste thuiswedstrijd van het seizoen werd met 6-1 gewonnen van SDO, dus de supporters uit Meppel zullen er eens goed voor gaan zitten.
Volledig scherm
Alcides krijgt zondagmiddag bezoek van HBS. De eerste thuiswedstrijd van het seizoen werd met 6-1 gewonnen van SDO, dus de supporters uit Meppel zullen er eens goed voor gaan zitten. © Wilbert Bijzitter

Alcides lijdt eerste nederlaag, WSV en Heino bekeren door

Teruglezen liveblogHet was weer een enerverende voetbaldag met de ontknoping in de groepsfase van het bekertoernooi. Met een gelijkspel stelde WSV de volgende ronde veilig, terwijl Lochem en AZC met overmacht een plekje in de knock-outfase bemachtigden. ZVV'56 moet nog een wedstrijd spelen, maar heeft met zes uit twee wel goede papieren. Alles over deze wedstrijden en meer kunt u in alle rust teruglezen in onderstaand liveblog. 

  1. Urk en Staphorst zorgen voor sensatie op vreemde bodem, d’Olde Veste verspeelt riante voorsprong
    PREMIUM
    overzicht zwolle

    Urk en Staphorst zorgen voor sensatie op vreemde bodem, d’Olde Veste verspeelt riante voorsprong

    Voor de sensatie op de zaterdag zorgde Urk, dat het turbulente duel bij Excelsior'31 afsloot met een grote 1-4 overwinning. Staphorst deed buiten de deur ook goede zaken, met een zege bij Hoek (1-2). In de vierde divisie verspeelden Berkum en d’Olde Veste de overwinning in blessuretijd. Zeker de 3-3 van de Steenwijkers bij SDV Barneveld deed pijn. Dit overzicht wordt tijdens het weekeinde constant aangevuld.