Na een moeizame start staat Rohda Raalte er uitstekend voor in de Vierde divisie A. Het pakte vandaag drie belangrijke punten in Naaldwijk.
Volledig scherm
Na een moeizame start staat Rohda Raalte er uitstekend voor in de Vierde divisie A. Het pakte vandaag drie belangrijke punten in Naaldwijk. © Gerard Vrakking

Alcides verliest voor de achtste keer op rij, Rohda Raalte doet uitstekende zaken en Columbia pakt een punt

LiveblogEr is weliswaar nog één speelronde te gaan tot de winterstop, maar Rohda Raalte zal ongetwijfeld met een goed gevoel terugkijken op de eerste seizoenshelft. De ploeg van Laurens Knippenborg won vandaag met 0-1 van Westlandia en doet daarmee uitstekende zaken in de Vierde divisie A. Heino leed een nipte nederlaag tegen de koploper, terwijl Alcides haar meerdere moest erkennen in Purmersteijn. In de eerste klasse D pakte Columbia een punt en dat zal na twee nederlagen voelen als een overwinning.

  1. Koen Logen is blij dat hij na blessureleed weer kan voetballen voor SV Epe: ‘Hoop nog tijdje mee te gaan’
    PREMIUM

    Koen Logen is blij dat hij na blessure­leed weer kan voetballen voor SV Epe: ‘Hoop nog tijdje mee te gaan’

    De werelden van WHC en Epe liepen tot voor kort ver uiteen. De één lange tijd kind aan huis in de hoofdklasse, de ander veelal actief in de tweede en derde klasse. De routine en het kwaliteitsverschil was zaterdag dan ook zichtbaar (2-0). Toch kan Epe-aanvaller Koen Logen ook genieten van het avontuur van zijn club in de eerste klasse, ondanks de zevende nederlaag op rij.