Ondanks een goede start, liep het in de afgelopen weken bepaald niet bij Alcides. Zondagmiddag kwam daar op bezoek bij Alphense Boys echter verandering in. De ploeg uit Meppel boekte een knappe 1-3 overwinning.
Volledig scherm
Ondanks een goede start, liep het in de afgelopen weken bepaald niet bij Alcides. Zondagmiddag kwam daar op bezoek bij Alphense Boys echter verandering in. De ploeg uit Meppel boekte een knappe 1-3 overwinning. © Martijn Bijzitter

Alcides weet weer wat winnen is, Heutinck brengt Wijhe in extase en WWNA blijft verrassen

Teruglezen liveblogNa 45 minuten tegen Alphense Boys leek Alcides zich opnieuw op te mogen maken voor een lange terugreis. Drie kwartier later bleek echter niets minder waar. De ploeg uit Meppel knokte zich knap terug en ging er uiteindelijk zelfs met de volle driepunter vandoor. Het betekende de eerste zege sinds 5 september. Ook WWNA wist zijn wedstrijd te winnen, met 2-3 van Robur et Velocitas. De andere derby, die tussen Lochem en Witkampers, leverde ook een verrassende winnaar op. Lees dat en nog (veel) meer rustig terug in onderstaand liveblog. 

 1. Derby in Diepenveen, kraker in Haarle en korfballers gaan van start in de zaal
  Sportprogramma Deventer/Zutphen

  Derby in Diepenveen, kraker in Haarle en korfbal­lers gaan van start in de zaal

  Ondanks de huidige coronamaatregelen en de nodige afgelastingen kwam het gros van de regionale sporters afgelopen weekend ‘gewoon’ in actie. Gelukkig maar, want de belangrijkste bijzaak in het leven zorgt ook voor afleiding. Dat zal aankomend weekend, hopelijk, niet anders zijn. Maar met nieuwe coronamaatregelen die boven de markt hangen kan alles vanaf vrijdag zo maar weer anders zijn.
 2. Patrick Maneschijn heeft het plezier teruggevonden, nu hij eindelijk vrij is van pijntjes
  PREMIUM
  CSV Apeldoorn

  Patrick Maneschijn heeft het plezier teruggevon­den, nu hij eindelijk vrij is van pijntjes

  Na jarenlang te hebben gekwakkeld met blessures, kan Patrick Maneschijn nu eindelijk pijnvrij voetballen. En hoe. De aanvaller maakte afgelopen dinsdag twee doelpunten tijdens de 4-0 zege op SVI en bereidde dit weekend het eregoaltje van Laurence van den Enk voor in de met 4-1 verloren oefenwedstrijd tegen DVS’33. Maar belangrijker: de Deventenaar wíl weer voetballen.

Amateurvoetbal