Bij SDC Putten is de selectie onverwacht nog aangevuld met Alen Karahasanovic.
Volledig scherm
Bij SDC Putten is de selectie onverwacht nog aangevuld met Alen Karahasanovic. © Bram van de Biezen

Alen Karahasanovic is het ultieme buitenkansje voor SDC Putten

Soms gebeuren onverwachte dingen. Hoofdklasser SDC Putten had de selectie voor het aanstaande seizoen al compleet, maar maakt voor Alen Karahasanovic graag een uitzondering. Het Puttense talent (18) komt uit de opleiding van Ajax.

 1. CSV’28 en ’s Heerenbroek vervolgen spannende titelstrijd, belangrijke middag voor SV Urk en Reflex speelt kelderkraker
  programma Zwolle

  CSV’28 en ’s Heeren­broek vervolgen spannende titel­strijd, belangrij­ke middag voor SV Urk en Reflex speelt kelderkra­ker

  Het seizoen vliegt in rap tempo voorbij, wat betekent dat het niet lang meer duurt alvorens de eerste beslissingen zullen vallen. Vierdeklasser CSV’28 hoopt een volgende stap richting de titel te kunnen zetten, SV Urk kan wederom goede zaken doen, terwijl FC Kraggenburg en Tonego heel snel een zege nodig hebben. Ook voor de volleyballers van Reflex staat een belangrijk degradatieduel op het programma.
  Zwolle
 2. SDOL pakt winst in derby tegen Haarle, Voorwaarts wint in leuk duel van WSV en Robur blijft steken op punt
  liveblog

  SDOL pakt winst in derby tegen Haarle, Voorwaarts wint in leuk duel van WSV en Robur blijft steken op punt

  Op de laatste zondag van maart stonden er weer de nodige duels op het programma. Voorwaarts won in een doelpuntrijk duel van WSV en nadert de Apeldoorners zo op de ranglijst. Dalfsen kon tegen Emmen een grote stap zetten richting lijfsbehoud, maar verloor met 0-2 en werkte zichzelf zo juist in de problemen. Haarle en SDOL speelden een derby die de bezoekers winnend afsloten. Robur kwam thuis tegen Holten niet verder dan een gelijkspel (1-1). Lees alles over deze wedstrijden en meer hieronder rustig terug.