Aanvoerder Basil Camara van TEC wekt de indruk dat hij met een smash gaat toeslaan na een corner. Joerie Church, Kevin Gortz en Rutger Etten delven in het geweld het onderspit.
Volledig scherm
PREMIUM
Aanvoerder Basil Camara van TEC wekt de indruk dat hij met een smash gaat toeslaan na een corner. Joerie Church, Kevin Gortz en Rutger Etten delven in het geweld het onderspit. © Pro Shots / Erich Snijder

Als Thomas Reinders scoort zijn het er meteen twee, HHC Hardenberg boekt zege bij TEC

tweede divisieHet middagje Tiel doet HHC Hardenberg goed. Na de winst bij TEC (0-2) lonkt de tweede plaats in de tweede divisie weer voor de ploeg van trainer Bert van Hunenstijn.

  1. Finale Witkampers gestaakt na ongeregeldheden, doek valt voor DAVO en Heino blijft dromen van de hoofdklasse
    Liveblog

    Finale Witkampers gestaakt na ongeregeld­he­den, doek valt voor DAVO en Heino blijft dromen van de hoofdklas­se

    Witkampers was nog maar één minuut verwijderd van een overwinning op vv Doetinchem en promotie naar de tweede klasse. Maar ongeregeldheden langs en op het veld staken daar (voorlopig) een stokje voor. De ontmoeting tussen Hoonhorst en DAVO werd wél uitgespeeld, maar die zal de ploeg uit Deventer snel willen vergeten. Heino beleefde daarentegen een mooie middag en is hard op weg naar de hoofdklasse, terwijl in IJhorst de champagneflessen zelfs al zijn ontkurkt.

Amateurvoetbal