Trainer Piet de Jong van ASC'62 verzorgt de instructies voor Marcel Bijlenga.
Volledig scherm
Trainer Piet de Jong van ASC'62 verzorgt de instructies voor Marcel Bijlenga. © Orange Pictures/Kristian Giesen

ASC'62 rekent in degradatieduel af met Owios

TWEEDE KLASSEStrijd, passie en beleving waren de ingrediënten in het duel tussen ASC’62 en Owios. De Dalfsenaren pakten cruciale punten in de strijd tegen degradatie (1-0).

 1. Berkum doet uitstekende zaken, teleurstellende middag voor HHC, Staphorst en DVS’33, Flevo Boys fier aan kop in de Hoofdklasse
  Teruglezen liveblog

  Berkum doet uitsteken­de zaken, teleurstel­len­de middag voor HHC, Staphorst en DVS’33, Flevo Boys fier aan kop in de Hoofdklas­se

  HHC Hardenberg maakte een uitstekende voorbereiding door, maar van die vorm komt in de eerste competitieweken helemaal niets terecht. De ploeg ging vanmiddag kansloos onderuit tegen AFC, dat niet eens geweldig speelde. In de Derde Divisie kregen Staphorst en DVS’33 nieuwe tikken te verwerken. Hoe groot is het contrast met Flevo Boys? De ploeg uit Emmeloord is nog altijd ongeslagen én zonder puntenverlies in de Hoofdklasse. Herbeleef de mooie voetbalzaterdag terug in onderstaand liveblog.
 2. Overzicht 4E: Blauw Wit‘66 dankt gebroeders Kampman
  PREMIUM

  Overzicht 4E: Blauw Wit‘66 dankt gebroeders Kampman

  Blauw Wit’66 won zeer moeizaam 1-0 van FC Winterswijk. ,,Voor rust kwamen we op 1-0 door een combinatie van de gebroeders Kampman”, zegt trainer Helwich Machielsen. ,,Jasper zette voor en Jaron wist te scoren. FC Winterswijk kreeg nog kansen en we kwamen een paar keer goed weg. Ik ben blij dat de eerste punten binnen zijn.’’ Voorafgaand aan het seizoen speelt is in Holten uitgesproken dat men mee wil doen om de titel. Volgende week moeten we tegen de Helios, ik ben benieuwd hoe we daar mee om kunnen gaan’’, aldus Machielsen.

Amateurvoetbal