Harm Heeres presenteert de nieuwe spelersbus van Kon. UD.
Volledig scherm
PREMIUM
Harm Heeres presenteert de nieuwe spelersbus van Kon. UD. © Ronny te Wechel

Bijzondere spelersbus als kroon op jubileum Kon. UD

VIDEOIn de kelder van het amateurvoetbal bloeien niet zelden de mooiste initiatieven op. Zo ook in Deventer, waar Koninklijk UD op tweede pinksterdag het nieuwste kroonjuweel van de club lanceert. Waar het normaal de band is die Het Schootsveld bindt, is het dit keer een spelersbus. 

 1. Sportagenda Zwolle: HHC gaat tweede plaats verdedigen, laatste kans Rouveen en heren SWOL tweemaal tegen koploper
  PREMIUM
  Sportagenda zwolle

  Sportagen­da Zwolle: HHC gaat tweede plaats verdedigen, laatste kans Rouveen en heren SWOL tweemaal tegen koploper

  Een enigszins rustig sportweekend, want in de hoofdklasse van het zaterdagvoetbal komt alleen Flevo Boys in actie. De ploegen in de tweede en derde divisie komen wel in actie, net als de teams in de lagere competities. Daarnaast gaat Landstede Hammers verder in de crossborder play-offs, terwijl er voor de heren van SWOL 1894 een dubbele ontmoeting met de koploper op het programma staat.
 2. Spanning in hoofdklasse terug door verlies van Urk, opleving van Alcides in degradatiestrijd, noodzakelijke zege DOS in Kamper derby
  PREMIUM
  Overzicht Zwolle

  Spanning in hoofdklas­se terug door verlies van Urk, opleving van Alcides in degradatie­strijd, noodzake­lij­ke zege DOS in Kamper derby

  Een zaterdag vol sensatie. In de hoofdklasse, waar koploper Urk verloor. Maar ook in de eerste klasse D, waar DOS toesloeg in de Kamper derby tegen Go-Ahead. En in de tweede klasse G, bij de titanenstrijd tussen Batavia'90 en asv Dronten. Hieronder vindt u het overzicht van alle wedstrijden van dit weekeinde. Uitslagen, doelpuntenmakers en verslagen, inclusief reacties van de trainers. Dit overzicht wordt aangevuld.

Amateurvoetbal