Jarrisch Keizer, de trainer van FC Meppel.
Volledig scherm
Jarrisch Keizer, de trainer van FC Meppel. © Wilbert Bijzitter


Déjà vu voor FC Meppel in duel met koploper DZOH

overzicht nw-overijsselNiet voor het eerst dit seizoen ziet FC Meppel een zekere zege door de vingers glippen. Exact een maand geleden liet de ploeg van Jarrisch Keizer, na een 3-0 voorsprong, Oosterwolde terugkomen tot 3-3. Tegen koploper DZOH leiden de mannen van Keizer tot twintig minuten voor tijd met 4-1, maar prijkt na negentig minuten een 4-4 op het bord. 

 1. Robur verovert periodetitel, Overwetering bezorgt AZC eerste nederlaag en Alcides blijft steken op gelijkspel
  Beslissingen

  Robur verovert periodeti­tel, Overwete­ring bezorgt AZC eerste nederlaag en Alcides blijft steken op gelijkspel

  Als je al ruim een maand op een overwinning wacht en je krijgt dan ook nog eens bezoek van de ongeslagen koploper, moet je ernstig rekening houden met een vervelende middag. Sc. Overwetering bewees echter het tegendeel en boekte een fraaie zege op AZC. De misstap van de ploeg uit Zutphen werd met luid gejuich ontvangen door Robur et Velocitas. Ook in 1E bleef de strijd om de eerste periodetitel spannend tot het eind.
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  4

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Amateurvoetbal