Marvin de Bont.
Volledig scherm
Marvin de Bont. © Maarten Sprangh

Brekebeen De Bont houdt Albatross op de nul

Het vertier zondagmiddag in Ugchelen moest vooral uit de speakers komen. Op het veld konden de laagvliegers in de derde klasse B, thuisploeg Albatross en nummer laatst Colmschate, geen moment bekoren. Het duel eindigde dan ook met de stand waar het mee begon, 0-0 dus. 

In de eerste helft was er maar één gevaarlijk moment te noteren. Albatross-aanvaller Julian Kirchhoff kopte over. Na de pauze gebeurde er weliswaar iets meer voor beide doelen, maar gescoord werd er niet. Het spel was even erbarmelijk als voor de pauze. 

Een positieve noot kon wel worden gekraakt in het doel. Keeper Marvin de Bont stond net als twee weken geleden, fit op doel. ,,Het is weer fijn om helemaal terug te zijn hier bij het eerste. Uitgerekend in de heenwedstrijd tegen Colmschate in november brak ik twee ribben en was het een kwestie van lang revalideren. Eerst was het een tijdje rusten en kon ik in totaal drie weken niets doen en daarna kon het revalideren beginnen. Het was heerlijk om twee weken geleden te spelen tegen Vaassen en nu dus weer. Ik vond ons beter, maar heel veel kansen waren er niet. We hadden stappen kunnen zetten tegen degradatie, maar helaas.”

Amateurvoetbal