Levi Tuasela zet met een rake kopbal CSV Apeldoorn op een 1-0 voorsprong. De winst ging op sportpark Orderbos uiteindelijk naar DTS Ede: 2-3.
Volledig scherm
PREMIUM
Levi Tuasela zet met een rake kopbal CSV Apeldoorn op een 1-0 voorsprong. De winst ging op sportpark Orderbos uiteindelijk naar DTS Ede: 2-3. © Wout van Zoeren

Broertjes Tuasela zien glansrol én koppositie voor CSV Apeldoorn verdwijnen na krankzinnige slotfase

eerste klasseDe punten waren in de zak, de overwinning was binnen voor CSV Apeldoorn. CSV was tachtig minuten lang de betere. Tot de laatste tien minuten aanbraken. In de meer dan krankzinnige slotfase boog DTS een 2-0 achterstand om in een ongelooflijke 2-3 zege.

  1. Finale Witkampers gestaakt na ongeregeldheden, doek valt voor DAVO en Heino blijft dromen van de hoofdklasse
    Liveblog

    Finale Witkampers gestaakt na ongeregeld­he­den, doek valt voor DAVO en Heino blijft dromen van de hoofdklas­se

    Witkampers was nog maar één minuut verwijderd van een overwinning op vv Doetinchem en promotie naar de tweede klasse. Maar ongeregeldheden langs en op het veld staken daar (voorlopig) een stokje voor. De ontmoeting tussen Hoonhorst en DAVO werd wél uitgespeeld, maar die zal de ploeg uit Deventer snel willen vergeten. Heino beleefde daarentegen een mooie middag en is hard op weg naar de hoofdklasse, terwijl in IJhorst de champagneflessen zelfs al zijn ontkurkt.

Amateurvoetbal