Hilariteit in Hattemerbroek, waar de cornervlag is vervangen door een dode tak. De grensrechter van ’t Harde speelt zijn rol als hovenier vaardig.
Volledig scherm
PREMIUM
Hilariteit in Hattemerbroek, waar de cornervlag is vervangen door een dode tak. De grensrechter van ’t Harde speelt zijn rol als hovenier vaardig. © Henri van der Beek

Calimero-gedrag moet voorbij zijn bij Noord Veluwe Boys, dat ’t Harde in bedwang kan houden

vierde klasseMet je vrienden voetballen in het eerste elftal, wie wil dat nou niet? Het was een belangrijke reden voor Laurens Jonkman om de stap van SV Zwolle naar Noord Veluwe Boys te maken. Met een vrije trap zorgt de middenvelder voor een remise tegen ’t Harde: 1-1.

  1. Urk pakt volle buit in Staphorst, groeiende zorgen voor Flevo Boys en Alcides, opleving in Vilsteren
    PREMIUM
    Overzicht Zwolle

    Urk pakt volle buit in Staphorst, groeiende zorgen voor Flevo Boys en Alcides, opleving in Vilsteren

    De derby in Lelystad tussen Unicum en Batavia’90 leverde veel strijd, maar geen winnaar op. Die was er wel bij het duel tussen Staphorst en Urk in de derde divisie. Een divisie lager boekte Berkum opnieuw een mooie en belangrijke overwinning, waardoor de degradatiezorgen voor Flevo Boys verder toenamen. Alcides zit ook in zwaar weer na de ongelukkige nederlaag in Heino. Lees hieronder meer over deze en de andere wedstrijden in de regio Zwolle. Dit overzicht wordt continu aangevuld.