Veel reden tot blije gezichten bij Rohda Raalte: het kroonde zich zondagmiddag, zonder zelf te spelen, tot kampioen van de eerste klasse E en is met ingang van volgend seizoen dus weer actief in de hoofdklasse.
Volledig scherm
Veel reden tot blije gezichten bij Rohda Raalte: het kroonde zich zondagmiddag, zonder zelf te spelen, tot kampioen van de eerste klasse E en is met ingang van volgend seizoen dus weer actief in de hoofdklasse. © Gerard Vrakking

Columbia en TVC’28 maken Rohda Raalte kampioen, ook Sallandia mag champagne ontkurken

LiveblogKampioen worden zonder zelf te spelen is weliswaar niet zo fraai, maar bij Rohda Raalte zullen ze er niet om malen. De ploeg van Laurens Knippenborg keert volgend seizoen terug in de hoofdklasse. Ook vijfdeklasser Sallandia mocht eindelijk de champagnefles ontkurken. Dat geldt nog niet voor AZC, al zette de ploeg dankzij een 0-0 gelijkspel bij Robur et Velocitas wel een grote stap richting het kampioenschap. Er gebeurde nog veel meer op deze speeldag in het amateurvoetbal. 

  1. DVS’33 kan zich niet langs Kozakken Boys combineren en mist de boot richting tweede divisie
    PREMIUM
    nacompetitie

    DVS’33 kan zich niet langs Kozakken Boys combineren en mist de boot richting tweede divisie

    Over, schluss, finito. DVS’33 vindt in het Brabantse Werkendam haar Waterloo tijdens de jacht naar een plek in de tweede divisie. Voetballend is de formatie uit Ermelo weliswaar een stuk vaardiger dan Kozakken Boys, de thuisploeg scoort simpelweg meer. ,,De neutrale toeschouwer zal ook zeggen dat het nergens op slaat dat het 2-1 is geworden”, verzucht DVS-trainer Peter Wesselink.

Amateurvoetbal