Mike Koldenhof.
Volledig scherm
Mike Koldenhof. © Kevin Hagens

Columbia: Koldenhof komt en Brinkman vertrekt naar Robur

SPELERSCARROUSELColumbia heeft een nieuwe doelman voor het komend seizoen gestrikt. Van CSV Apeldoorn komt Mike Koldenhof over. Hij is de vervanger van Jorrit Brinkman, die op zijn beurt terugkeert naar zijn oude liefde. Hij keept komend seizoen voor Robur et Velocitas.

Koldenhof (22) komt van CSV Apeldoorn, waar hij ook de hele jeugdopleiding heeft doorlopen. Hij was eerder sluitpost bij VIOS Vaassen (1 jaar) en AGOVV (2 jaar), om vervolgens terug te keren bij CSV. Vanaf komend seizoen is sportpark De Winkewijert zijn nieuwe ‘werkterrein’. 

Quote

Mike past in het profiel en gaat de moeilijke strijd aan met onze eerste doelman Leroy de Boer

Willem Mulderij, trainer Columbia

Columbia-trainer Willem Mulderij is verguld met de komst van Koldenhof. ,,We werden getipt en gingen gauw in gesprek met Mike. Hij past volledig in het profiel en gaat de moeilijke strijd aan met onze eerste doelman Leroy de Boer. Mike wil graag beter worden en wil dat bij ons doen. Hij is gemotiveerd en kent hier ook de nodige spelers, onder wie Randall Lesilolo. Mike is erg enthousiast en gaat zijn eerste ‘zondagervaring’ aan.”

Trouw blijven

Verder werd ook bekend dat Leon de Bok en Charlie van der Hulst Columbia trouw blijven. Ook het aanblijven van Nick van den Berg is volgens de club nagenoeg zeker. Hij is momenteel herstellende van een knieblessure.

Amateurvoetbal