Volledig scherm
Columbia kon gisteren geen feestje vieren, het bleef bij 0-0 tegen MVV‘29. © W Vzoeren

Columbia laat punten liggen tegen MVV’29

INHAALVOETBALColumbia heeft gisteravond punten laten liggen tijdens de inhaalwedstrijd thuis tegen MVV’29. De Apeldoorners speelden - tijdens dit duel dat nog meetelde voor de tweede periode - met 0-0 gelijk. 

,,We kwamen er gewoon niet doorheen”, zo liet trainer Willem Mulderij na afloop van deze toch enigszins teleurstellende confrontatie in de tweede klasse J optekenen. ,,Het was wat dat betreft wel een echte 0-0-wedstrijd alhoewel er zeker wel kansen waren.” Uit heel goed voetbal kwamen die overigens niet. ,,Nee, het waren vooral mogelijkheden uit dode spelmomenten. Toch waren er soms ook nog wel grote kansen, er zijn wel drie ballen van de lijn gehaald. Het zat ons wat dat betreft ook niet echt mee. Verder speelde de tegenstander echt degradatievoetbal, ze zochten het randje op en provoceerden regelmatig. Ook tijdrekken lukte ze goed. Maar goed, dat hoort er een beetje bij uit hun situatie bekeken.” 

Columbia doet zelf mee om winst in de derde periode maar zou ook zo hoog mogelijk willen eindigen in de reguliere stand. ,,Dan moeten we het zondag opnieuw in eigen huis tegen SDC’12 maar laten zien. Een stugge ploeg, maar we gaan ervoor. De jongens zijn nu teleurgesteld, maar daarna zal de blik snel op zondag komen te liggen.”

Amateurvoetbal