Volledig scherm
Jop van der Linden wordt bejubeld. © Kevin Hagens

Columbia maakt kanonnenvoer van BWO

groot verschilIn een wedstrijd die dat predicaat eigenlijk niet mocht dragen, heeft Columbia onmiskenbaar duidelijk gemaakt wat de doelen zijn voor dit seizoen. Op een kletsnat natuurgrasveld op sportpark De Winkewijert deden de Apeldoorners nadrukkelijk aan klantenbinding tegen het vrij zwakke BWO: 6-0. 

De grote uitslag werd mede mogelijk gemaakt door doelpunten van Jop van der Linden, Maikel Lange, Dylan de Bruin (tweemaal), een voltreffer van Hüseyin Güveli en een eigen goal. 

Rechtsback Randall Lesilolo geniet dit seizoen intens van de aspiraties en daden van de Columbianen, maar werd wel voor tijd gewisseld. ,,Het mag duidelijk zijn dat er in de kleedkamer dan ook zeker over de kampioensambities wordt gesproken. We worden hechter en hechter en voetballen ook prima. Het is mooi dat het voetbal er allemaal zo goed uitkwam vandaag. En dat ik gewisseld werd? Dat geeft niks, we wisten wel dat er gewonnen zou worden en dan krijgen andere verdedigers ook een kans. Zeker is dat het niveau bij ons dit niveau aardig hoog ligt en dat we vol voor de titel gaan.” 

Amateurvoetbal